top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Anvelopele Bridgestone facilitează întregul potențial al noului Lamborghini Revuelto

  • În calitate de partener exclusiv pentru anvelope, Bridgestone dezvoltă anvelope personalizate, special proiectate pentru a îmbunătăți capacitățile sportive și de înaltă performanță ale noului Lamborghini Revuelto.

  • Supercar-ul Lamborghini Revuelto este disponibil cu anvelope personalizate Bridgestone Potenza Sport de înaltă performanță, precum și cu anvelope Blizzak LM005, opționale pentru iarnă, pentru a răspunde nevoilor tuturor șoferilor.

  • Parteneriatul exclusiv continuă colaborarea de succes a Bridgestone cu Lamborghini pentru supercarurile sale, după crearea de anvelope special proiectate Bridgestone pentru modelele Huracán STO, EVO, Tecnica și Sterrato

Bridgestone a fost din nou ales de Lamborghini ca partener exclusiv pentru anvelope pentru noul Revuelto, primul lor supercar sport V12 HPEV (High Performance Electrified Vehicle - Vehicul Electric de Înaltă Performanță). Bridgestone a dezvoltat anvelope personalizate de înaltă performanță Potenza Sport pentru Lamborghini Revuelto, care dispune de trei motoare electrice ce propulsează roțile din față și un motor cu ardere internă V12 ce propulsează roțile din spate.


Disponibile cu dimensiunile de 20, 21 și 22 de inci, anvelopele Bridgestone Potenza Sport au fost concepute pentru a îmbunătăți capacitățile sportive și de înaltă performanță ale Lamborghini Revuelto. Designul și materialele ajută la atingerea unor performanțe remarcabile la viteze mari, cu o direcție excelentă și precizie ideală pentru ADN-ul de performanță al Lamborghini Revuelto, împreună cu o aderență remarcabilă pe suprafețe uscate și umede.


Anvelopele Bridgestone Potenza Sport, special dezvoltate pentru Lamborghini Revuelto, sunt de asemenea disponibile cu tehnologia Run Flat (RFT). Aceasta permite șoferilor să continue să conducă în siguranță chiar și după o puncție - timp de 80 km la 80 km/h cu presiunea de 0 bari, oferind șoferilor o liniște suplimentară.


Citește toate detaliile în comunicatul de presă publicat pe Economica.


Comments


bottom of page