top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Anvelopele Bridgestone pentru motociclete revin în lumea virtuală cu lansarea jocului video RIDE 5

  • Bridgestone confirmă parteneriatul cu Milestone, dezvoltatorul italian de jocuri video, pentru RIDE 5, cea mai autentică simulare de condus dedicată pasionaților de două roți.

  • Gameri și motocicliști pasionați din întreaga lume au ocazia să experimenteze performanța și durabilitatea anvelopelor Bridgestone în lumea virtuală, la fel cum o fac în viața reală.

  • Jocul include diferite moduri de joc, meniuri și trasee sponsorizate, dedicate Bridgestone.


Bridgestone, lider global în producția de anvelope și soluții pentru mobilitate sustenabilă, anunță parteneriatul cu dezvoltatorul italian de jocuri, Milestone, pentru cea mai recentă versiune a bine cunoscutei serii de jocuri video RIDE, și anume RIDE 5.


RIDE 5 este cel mai nou capitol al jocului video de simulare a cursei pe două roți, care a devenit locul de întâlnire al motocicliștilor virtuali din întreaga lume, disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, Steam și Epic.


Prin acest parteneriat, Bridgestone își propune să își consolideze poziția ca lider de piață pentru anvelopele de motocicletă, dar și să își prezinte produsele și amprenta lăsată în lumea competitivă a curselor într-un mod inovator și captivant pentru iubitorii de motociclete și jocuri video din întreaga lume. În RIDE 5, motocicliști din fiecare colț al globului vor avea ocazia să experimenteze o cursă lină și rapidă cu anvelopele Bridgestone atât pe trasee inspirate din viața reală, cât și pe trasee virtuale, având la dispoziție o gamă largă de modele de motociclete de la cei mai emblematici producători, la fel cum există și în realitate. De asemenea, brandul Bridgestone va fi prezent digital în cadrul jocului, cu echipamente și costume sponsorizate, panouri publicitare pe traseele de curse, precum și în moduri de joc special dedicate.„Ca lider global în mobilitate, cu un portofoliu larg de produse și soluții premium, inclusiv anvelope premium pentru motociclete, suntem mereu în căutarea unor modalități noi de a interacționa cu clienții noștri și cu comunitatea de motocicliști, în timp ce demonstrăm calitatea produselor noastre,” a declarat Nico Thuy, Directorul Diviziei de Motociclete al Bridgestone EMIA. „Suntem entuziasmați să colaborăm cu Milestone și să facem din nou parte din acest paradis virtual al motocicliștilor.”


Citește toate detaliile în comunicatul de presă publicat pe Nine O'Clock.

Kommentare


bottom of page