top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Bridgestone: anvelopa Turanza 6 este un nou un exemplu de angajament față de siguranța șoferilor

  • Cu cele mai bune performanțe pe carosabil umed din clasa sa, un kilometraj superior și o eficiență îmbunătățită a consumului de combustibil sau energie, noua anvelopă Bridgestone Turanza 6 le oferă șoferilor un nivel ridicat de control și siguranță;

  • Pe baza unor cercetări extinse, noua anvelopă de vară dedicată turismelor a fost dezvoltată pentru a răspunde nevoilor de siguranță și eficiență ale șoferilor europeni și pentru a-i ajuta să depășească provocările cu care se confruntă zilnic la volan;

  • Turanza 6 este cea mai nouă anvelopă dintr-o lungă serie de soluții de ultimă generație, create de Bridgestone și reprezintă un alt exemplu al angajamentului său ferm față de siguranța rutieră.


În calitate de lider mondial în domeniul anvelopelor și al soluțiilor de mobilitate sustenabilă, Bridgestone își reiterează angajamentul de a pune siguranța șoferilor pe primul loc. Anvelopele sunt cele care transportă, de fapt, viețile oamenilor - iar Bridgestone prioritizează protecția și siguranța pe șosea prin toate activitățile companiei.


Acest lucru se datorează produselor sale și, în special, noii anvelope Bridgestone Turanza 6, care a fost concepută în urma unei cercetări extinse, desfășurată în rândul șoferilor europeni, pentru a înțelege ce așteaptă aceștia de la o anvelopă de vară pentru turisme și care sunt provocările zilnice cu care se confruntă la volan. Odată cu lansarea Turanza 6, care are cea mai bună performanță pe carosabil umed din clasa sa, Bridgestone oferă șoferilor exact ceea ce își doresc - o nouă anvelopă premium care să le satisfacă nevoile de siguranță și performanță chiar și în condiții dificile de vreme umedă, oferind, în același timp, un kilometraj superior și o eficiență îmbunătățită a consumului de combustibil sau energie.


Emilio Tiberio, COO și CTO al Bridgestone EMIA, a declarat: „Viața este o călătorie, iar la Bridgestone ne angajăm să o facem cât mai sigură. Cele mai recente cercetări privind accidentele rutiere arată amploarea muncii care mai este de făcut. Șofatul ar trebui să fie o experiență plăcută și sigură pentru toată lumea, iar Bridgestone promite să sprijine acest lucru prin diferitele sale inițiative și produse de ultimă generație, cum ar fi noua Bridgestone Turanza 6, care le oferă șoferilor o siguranță și o performanță sporită, ceea ce le permite să rămână în siguranță și în control, chiar și pe drumuri umede.”Dezvoltată și fabricată în Europa, Bridgestone Turanza 6 este acum disponibilă în întreaga regiune într-o gamă variată, atât pentru autoturisme, cât și pentru SUV-uri de teren, indiferent dacă acestea sunt cu motor cu combustie internă, hibride sau electrice.


Citește toate detaliile în comunicatul de presă publicat pe Motofocus.

Comments


bottom of page