top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Bridgestone: Noua anvelopă Turanza All Season 6 răspunde provocărilor în orice anotimp

  • Cu noua anvelopă premium lansată de Bridgestone, șoferii sunt pregătiți să facă față condițiilor dificile din orice anotimp, oferindu-le control absolut.

  • Bazându-se pe o cercetare de piață exhaustivă, anvelopa Bridgestone Turanza All Season 6 a fost dezvoltată în funcție de opiniile șoferilor, pentru a răspunde provocărilor cu care aceștia se confruntă zilnic.

  • Bridgestone Turanza All Season 6 oferă o performanță remarcabilă de frânare în orice sezon, o performanță excepțională pe zăpadă și performează pe o distanță mai lungă.

Bridgestone, lider global în domeniul anvelopelor și soluțiilor de mobilitate sustenabilă, anunță azi lansarea Turanza All Season 6, noua anvelopă premium pentru turisme, concepută pentru toate anotimpurile și dotată cu tehnologia ENLITEN. Dezvoltată pentru a performa optim indiferent de anotimp, anvelopa Bridgestone Turanza All Season 6 a fost creată pe baza unei cercetări exhaustive de piață, care a implicat mii de șoferi europeni și care a avut obiectivul de a identifica așteptările acestora de la o anvelopă de tip all-season, dar și provocările cu care se confruntă în timpul condusului.


Această lansare vine în urma unei evoluții semnificative a pieței de anvelope all-season, înregistrată după lansarea predecesorului anvelopei Bridgestone Turanza All Season 6, în 2018 - acum, segmentul reprezintă 21% din piața europeană. Șoferii care nu se confruntă cu condiții de iarnă severe sau care conduc în zone urbane cu drumuri tratate optează din ce în ce mai des pentru confortul oferit de o anvelopă all-season.


Performanță premium, confort și siguranță - chiar și în condiții imprevizibile

Indiferent de anotimp, șoferii europeni se confruntă cu numeroase provocări la volan, inclusiv cu ploaie și zăpadă. Anvelopa Bridgestone Turanza All Season 6 a fost proiectată special pentru a-i ajuta pe aceștia să păstreze controlul, chiar și în aceste condiții dificile întâlnite de-a lungul întregului an - indiferent de sezon sau condițiile meteo.


Citește toate detaliile în comunicatul de presă publicat pe Promotor.


Comments


bottom of page