top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Bridgestone Turanza All Season 6 câștigă testul de Anvelope All-Season pentru SUV-uri 2023

Datorită calităților impresionante din timpului condusului și evaluărilor de top obținute în condiții de umiditate crescută și de zăpadă, Bridgestone Turanza All Season 6, echipată cu tehnologia ENLITEN, a fost declarată câștigătoarea testului de Anvelope All-Season pentru SUV-uri 2023, realizat de Auto Bild Allrad. Anvelopa premium pentru orice anotimp, excelează la categoria privind manevrarea în zăpadă, performând „la nivelul anvelopelor de iarnă”, și primește cea mai mare notă la frânarea pe carosabil umed. La dimenisunea 235/65 R 17, anvelopa Turanza All Season 6 ocupă primul loc și este lăudată de experții de la Auto Bild Allrad ca fiind „exemplară”.


Faptul că Bridgestone Turanza All Season 6 poate excela în toate condițiile meteorologice, este demonstrat în mod special în cadrul testului de Anvelope All-Season pentru SUV-uri, realizat de Auto Bild Allrad. Fie că este vorba de zăpadă, condiții de umiditate crescută sau drumuri uscate, această anvelopă premium pentru orice anotimp, oferă performanțe remarcabile și este desemnată câștigătoare de către profesioniștii de testare ai revistei.


Pe lângă performanța sa imbatabilă privind manipularea și tracțiunea pe zăpadă, această anvelopă polivalentă strălucește în mod special la frânarea pe drumuri umede, oferind o „performanță impresionantă”. Având cea mai mică distanță de frânare în cadrul testului, Turanza All Season 6 nu doar depășește concurența, ci și surclasează anvelopele de vară de referință.


„Suntem extrem de mulțumiți de rezultatele testului de Anvelope All-Season pentru SUV-uri realizat de Auto Bild Allrad. Victoria obținută la finalul testelor nu este doar o dovadă a muncii noastre continue bazate pe cercetare și dezvoltare, ci și o dovdă a angajamentului nostru continuu pentru siguranța rutieră”, afirmă Steven De Bock, Vice President of Consumer Replacement and OE la Bridgestone EMIA. „Vom continua să ne concentrăm asupra furnizării de produse premium de cea mai înaltă calitate pentru clienții noștri, dar și pentru partenerii din industrie, consolidând astfel încrederea în mobilitatea orientată către viitor.”
Citește toate detaliile în comunicatul de presă publicat pe Agerpres.

Comments


bottom of page