top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Dino Tabăra Râșnov, cea mai nouă tabără lansată în România

Toamna aceasta, Conan PR anunță lansarea Dino Tabăra Râșnov, cel mai nou proiect de tabere din România dedicat grupurilor organizate. Deși vacanța mare se apropie de final, elevii pot visa deja la următoarele zile de distracție. Dino Tabăra Râșnov a pregătit pentru cei mici o aventură tematică, cu o serie de activități exclusive, pentru ca ei să profite din plin de vacanțele școlare. Împreună cu însoțitorii lor, copiii vor da uitării gadgeturile și se vor bucura de experiențele inedite din mijlocul naturii.


Situată la doar 16 km de Brașov, Dino Tabăra a luat naștere din dorința de a le oferi celor mici un spațiu distractiv și educativ în timpul vacanțelor școlare. Tabăra este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 - 14 ani și durează 6 zile, de luni până sâmbătă.


Activități deosebite în interiorul parcurilor naționale și naturale îi vor încânta pe micuți, care vor putea vedea cu ochii lor urșii carpatini, cerbi și mistreți în vizita la Saciova Hills. Special create pentru a descoperi natura înconjurătoare și comorile Transilvaniei sunt și tururile celor mai importante monumente din zonă: Castelul Bran, Cheile și Peștera Râșnoavei și Bisericile Fortificate din Transilvania.


„Dino Tabăra Râșnov este mai mult decât un loc în care îi poți duce pe copii în vacanțe ca să nu stea acasă nemișcați în fața unui ecran. Este un spațiu în mijlocul naturii, unde aceștia vor avea parte de o experiență unică și educativă, pe parcursul mai multor zile. Un loc pentru socializare și explorare, în care cei mici vor dezvolta o conexiune profundă cu natura și vor învăța, prin observație, istoria celor mai importante așezări din zonă.


Într-un moment în care părinții și profesorii încearcă să le insufle copiilor dragostea pentru natură, cred că este necesar să îi scoatem pe cei mici din aglomerația orașului și să le prezentăm direct ecosistemul unui parc natural, unde pot vedea copaci de sute de ani, urși și alte animale care viețuiesc în armonie în mijlocul naturii neîmblânzite”, a declarat Lucian Cazacu, coordonatorul Dino Tabăra Râșnov.Citește toate detaliile în comunicatul de presă publicat pe Forbes.Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page