top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Elena: „Vorbim de personalități care coagulează comunități de milioane de oameni din toată lumea”

Elena, Managing Partner @Conan, a povestit, alături de alți colegi din industrie, despre ce este și cum se mai face plasarea de produse. Nouă ne-a plăcut mult articolul scris de Romanița Oprea pentru Biz (nu doar pentru că a contribuit și Elena la el), așa că vă invităm să mai aflați una alta despre product placement.Preluare din material, așa, cât să fie de teasing:

„.. de 100 de ani filmele și serialele americane vând produse prin product placement, iar practica asta continuă, cu brio, și în zilele noastre. Mai mult de atât, devine parte integrată din strategiile globale de marketing ale brandurilor mari.


Sigur, momentele de plasare de produs au virat și către concerte, videoclipuri muzicale sau evenimente sportive și gaming, acolo unde milioane de ochi țintesc ecrane și absorb informație și entertainment. Un product placement creativ ar trebui să folosească în mod foarte deștept contextul. Practic, contextualizarea poate face diferența și creează buzz, a precizat reprezentanta Conan PR.”Comments


bottom of page