top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Flash Lighting Services: În 2022, am contractat proiecte în valoare de peste 30 de milioane de euro

  • Flash Lighting Services își menține poziția de lider al pieței în proiectarea, construirea și gestionarea sistemelor inteligente de iluminat;

  • Cifra de afaceri a crescut cu aproximativ 40% față de 2021, trecând de 26 de milioane de euro;

  • În 2023, compania își propune să mențină același ritm de creștere de 40% pentru cifra de afaceri.

Flash Lighting Services, lider de piață în proiectarea, construirea și gestionarea sistemelor inteligente de iluminat, anunță rezultatele pentru 2022 și planurile pentru 2023.


Anul trecut, cifra de afaceri a companiei a crescut cu aproximativ 40% față de 2021, depășind 129 milioane lei, respectiv peste 26 de milioane de euro, datorită abordării strategice a proiectelor în derulare, dar și cu ajutorul mișcărilor din piața de iluminat, cum ar fi implementarea proiectelor bazate pe fonduri europene și inovări în eficiența energetică.


Pe parcursul anului trecut, Flash Lighting Services a contractat proiecte cu o valoare totală de peste 30 de milioane de euro, care vor fi implementate pe parcursul următorilor ani. Printre acestea se numără:

  • Două contracte de concesiune, în Brașov și Râmnicu Sărat;

  • Iluminarea nocturnă a pârtiei Lupului din Poiana Brașov;

  • Modernizarea sistemului de iluminat public al aeroportului Băneasa;

  • Alături de compania Electromontaj, extinderea rețelei de troleibuz, proiect realizat de Primăria Municipiului Vaslui;

  • Două proiecte în Municipiul Alba Iulia, în valoare de peste 7 milioane euro, destinate realizării sistemului public de iluminat, inclusiv îngroparea rețelelor de cabluri.

„Obiectivul nostru este să aducem sisteme inteligente de iluminat public în cât mai multe orașe din România, pentru că, astfel, administrațiile locale pot face economii importante, iar cetățenii se bucură de siguranță și calitate. Și tocmai pentru a ne atinge acest obiectiv, facem eforturi și investiții constante, astfel încât să avem mereu acces la cele mai noi tehnologii și cei mai pregătiți oameni. De aproape 22 de ani susținem implementarea soluțiilor inteligente și transformarea orașelor românești în orașe inteligente, eficiente și economice, în acord cu cerințele și dorințele celor care trăiesc acolo,” spune Dan Vătăjelu, CEO la Flash Lighting Services.


Și în 2022, proiecte speciale realizate de echipa Flash Lighting Services s-au bucurat de aprecierea publicului și a topurilor internaționale. Bradul din Brașov a fost inclus printre cei mai frumoși brazi de Crăciun din Europa, iar târgul de Crăciun din orașul Craiova s-a situat pe locul trei, în top 10 al celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, conform EuropeanBestDestination.com.


Citește toate detaliile în comunicatul de presă publicat pe Mediafax.


Comments


bottom of page