top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Flip.ro anunță lansarea pe o nouă piață. Platforma este acum prezentă și în Grecia

  • Flip.gr este disponibil pentru clienții din Grecia începând cu luna septembrie a acestui an;

  • Grecia este a patra țară în care Flip este disponibil, după România, Bulgaria și Ungaria;

  • Clienții din Grecia vor putea achiziționa telefoane și tablete recondiționate și vor putea vinde telefoanele vechi prin Flip.gr.

Flip.ro, tânărul start-up românesc care încurajează economia circulară prin recondiționarea telefoanelor și tabletelor pe care le reintroduc pe piață ca noi, anunță lansarea pe o nouă piață. Începând cu luna septembrie, platforma este disponibilă în Grecia, a patra țară în care clienții pot cumpăra sau vinde telefoane recondiționate, după România, Bulgaria și Ungaria.


Pe Flip.gr sunt disponibile peste 200 de modele de telefoane și tablete de la producători precum Apple, Samsung, Huawei și Xiaomi. Telefoanele și tabletele recondiționate achiziționate de pe Flip.gr de consumatorii din Grecia vor fi livrate către aceștia din sediul central din București. În cazul procesului de vânzare către Flip.gr, clienții își vor evalua telefoanele pe platformă, urmând să trimită dispozitivele la sediul central, unde acestea sunt verificate de specialiștii tehnici Flip în service-ul propriu.


„Lansarea în Grecia face parte din planul nostru ambițios de a schimba modul în care oamenii din Europa Centrală și de Est cumpără și vând produse electronice. Decizia de expansiune a venit din dorința de a întâmpina cererea din ce în ce mai mare a consumatorilor greci de a avea acces ușor și în siguranță la electronice recondiționate. Experiența acumulată în cele 3 piețe în care operăm - acum 4 -, precum și proximitatea geografică ne permit să oferim consumatorilor o experiență excelentă în procesele de vânzare și cumpărare. Având în vedere dimensiunea pieței și trendul ascensiv al economiei circulare, ne așteptăm la o tracțiune a vânzărilor asemănătoare cu cea a piețelor lansate anterior”, spune Alin Luca, co-fondator Flip.ro.


Citește toate detaliile în comunicatul de presă publicat pe start-up.ro.

Comments


bottom of page