top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Grupul Smartree: creștere de peste 37% a cifrei de afaceri în 2022

  • În 2022, cifra de afaceri a grupului Smartree a depășit 169 milioane de lei;

  • Această cifră reprezintă o creștere de 37% față de 2021;

  • Grupul Smartree este compus din Smartree HRTech, divizia de inovare tehnologică, și Smartree România, agenție de muncă temporară, leasing de personal și recrutare.

Grupul Smartree, partenerul strategic ce oferă servicii și soluții software integrate de resurse umane, anunță rezultatele financiare ale anului trecut, precum și principalele direcții de dezvoltare pentru 2023.


În 2022, cifra de afaceri a depășit 169 milioane lei, în creștere cu 37% față de anul anterior. Această creștere a rezultat, pe de o parte, din dezvoltarea Smartree HRTech - divizia de inovare în tehnologie pentru procesele de HR - care a înregistrat o cifră de afaceri de 19 milioane lei. În același timp, Smartree România, divizia care pune la dispoziția companiilor angajați temporari, a înregistrat o cifră de afaceri de 150 milioane lei pe parcursul anului 2022.


Astfel, la finalul anului 2022, profitul grupului Smartree a ajuns la 6.6 milioane lei, în creștere cu 24% față de 2021. Acest profit vine în urma dezvoltării companiei Smartree HRTech în zona de digitalizare a proceselor de HR, precum și din creșterea portofoliului de clienți.


„Anul trecut a fost unul cu provocări neașteptate și numeroase schimbări, la care a trebuit să ne adaptăm din mers, și suntem recunoscători pentru rezultatele pe care le-am obținut. Creșterea cifrei de afaceri a venit din dezvoltarea susținută a relațiilor în cadrul portofoliului de clienți, dublată de o extindere a business-ului, mai ales pe zona de SaaS și tehnologie”, a declarat Alexandra Peligrad, CEO Smartree Romania.


Citește toate detaliile în comunicatul de presă publicat pe Agenda Construcțiilor.

Comentarios


bottom of page