top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Jam Session Agency, agenția independentă numărul 1 din Europa, adaugă în portofoliu 7 trofee Effie

  • Conform Indexului Effie, Jam Session Agency ocupă locul 1 în topul agențiilor independente din Europa și locul 5 în topul agențiilor independente din lume;

  • Pentru premiile Effie România, agenția a avut în total 12 nominalizări cu eMAG, Flip.ro, Imobiliare.ro, ING Bank și Tazz;

  • În cadrul Galei Effie Awards România, Jam Session Agency a fost premiată cu 7 trofee pentru campaniile dezvoltate alături de eMAG, Flip.ro, ING Bank și Tazz.

Jam Session, agenția challenger de publicitate, anunță performanțele obținute la Effie, atât în cadrul Indexului, cât și premiile câștigate la Gala Effie Awards România.


Conform Indexului Effie, Jam Session Agency este una dintre cele mai performante agenții din lume, clasându-se în principalele topuri în 3 categorii:

  • Locul 1 în topul agențiilor independente din Europa;

  • Locul 5 în topul agențiilor independente din lume;

  • Locul 9 în topul agențiilor de rețea sau independente din Europa.

În cea de-a XX-a ediție a Galei Effie Awards România, echipa Jam Session a plecat cu 7 trofee, pentru campanii dezvoltate alături de eMAG, Flip.ro, ING Bank și Tazz.


“Pe cât de clasic și clișeic poate sună, chiar vreau să le mulțumesc colegilor mei, care au făcut super eforturi și au venit cu super idei pentru ca noi, ca agenție și echipă, să ajungem aici. Și mulțumim mult clienților, care au crezut și au văzut potențialul ideilor noastre și ne-au susținut în gândirea și implementarea campaniilor”, spune Vali Suciu, Co-Founder & CCO at Jam Session Agency. „Jam Session este un proiect de business fundamentat pe credința ca prin creativitate, strategie și drag de oameni, un grup de oameni valoroși, pasionați de gândire laterală și exprimare spectaculoasă, pot să împingă brandurile spre a da înapoi lumii mai multă autenticitate, spectacol și mai mult sens. Faptul că am ajuns pe locul unu în Europa este o confirmare a faptului că proiectul nostru funcționează”.Citește toate detaliile în comunicatul de presă publicat pe IQads.


Komentáře


bottom of page