top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Noua anvelopă Firestone Firehawk Sport oferă performanța pe care șoferii sportivi se pot baza

  • Bazându-se pe moștenirea sa puternică, marca Firestone revine cu o anvelopă de vară accesibilă și de înaltă performanță, Firehawk Sport.

  • Șoferii vor beneficia de o experiență de condus excepțională, cu o manevrabilitate precisă, o aderență remarcabilă pe carosabil ud și o frânare excelentă pe uscat.

  • Anvelopa Firestone Firehawk Sport este concepută pentru a răspunde așteptărilor și nevoilor șoferilor sportivi, permițându-le să redescopere emoția condusului.


Conan PR a anunțat lansarea Firehawk Sport, cea mai recentă anvelopă de vară de înaltă performanță de la Firestone, destinată șoferilor care doresc să se simtă în control în orice moment. Noua anvelopă permite o manevrabilitate precisă, o aderență remarcabilă pe carosabil ud și o frânare excelentă pe uscat.


Marca Firestone a fost întotdeauna asociată cu o valoare și calitate excelente. Înființată în urmă cu peste un secol, marca și-a adus întotdeauna filosofia și spiritul de pionierat pe șosele și pe pistele de curse. Bazându-se pe moștenirea sa puternică, cea mai recentă apariție a gamei Firestone, Firehawk Sport, a fost proiectată având în minte așteptările și nevoile pasionaților de condus.


Dezvoltată și fabricată în Europa, noua anvelopă oferă o manevrabilitate superbă și o aderență fiabilă pe toate tipurile de suprafețe, în orice condiții, fiind alegerea ideală pentru șoferii care doresc să redescopere plăcerea de a conduce. Pentru fiecare șofer sportiv - de la șoferul de cursă lungă până la pasionatul de mașini - anvelopa Firestone Firehawk Sport acoperă o gamă largă de personalități ale șoferilor, fără a face niciodată compromisuri în ceea ce privește siguranța sau prețul accesibil.


"Firestone Firehawk Sport este o anvelopă care reprezintă în totalitate marca Firestone. Ea întruchipează fiabilitatea și asigură calitatea pentru care marca Firestone este recunoscută, de peste 100 de ani - totul rămânând în același timp la un preț accesibil. În același timp este o anvelopă care va reaprinde pasiunea clienților noștri pentru condus sau o va duce la un alt nivel. Este o anvelopă care muncește din greu pentru ca tu să te poți juca la greu; te ajută să simți puterea dintre roată și șosea și, în același timp, te asigură că deții controlul în orice moment", a declarat Steven De Bock, vicepreședinte Consumer Replacement și OE la Bridgestone EMIA.Comments


bottom of page