top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Smartree HR Tech: Lansăm primul nostru e-book gratuit dedicat digitalizării resurselor umane

  • Smartree HR Tech, divizia de inovare în tehnologie pentru procesele de HR, lansează ebook-ul Digitalizarea ca punct de pornire pentru schimbarea în HR;

  • Acesta este primul ebook lansat de Smartree HR Tech și este dedicat profesioniștilor din HR;

  • Printre subiectele explorate se numără intrarea în câmpul muncii a generației Z, flexibilitatea și provocările cu care se confruntă departamentele de resurse umane.

Smartree HR Tech, divizia de inovare în tehnologie pentru procesele de HR, anunță lansarea ebook-ului Digitalizarea ca punct de pornire pentru schimbarea în HR. Materialul, elaborat de specialiștii Smartree, abordează tematici și oferă soluții pentru subiecte precum:

  • Cele mai importante provocări cu care se confruntă departamentele de HR;

  • Impactul digitalizării și automatizării în atingerea obiectivelor la nivel de companie;

  • Aspectele de avut în vedere în alegerea unei soluții software HCM pentru departamentul de Resurse Umane.

În plus, profesioniștii din industrie, fie că este vorba despre recrutare, retenție sau chiar Employer Branding, pot accesa insight-uri valoroase referitoare la generația Z, nevoia angajaților de flexibilitate și impactul beneficiilor extra-salariale asupra moralului și eficienței echipelor.


„Dezvoltarea afacerilor partenerilor noștri nu este doar prioritatea lor, ci și a noastră. Iar pentru a-i susține în eforturile lor de digitalizare și dezvoltare, am adus într-un singur ebook cunoștințele experților Smartree,” declară Alexandra Peligrad, CEO al Grupului Smartree. „Prin participarea departamentului de HR în luarea deciziilor strategice la nivel de companie, sporirea nivelului de satisfacție al utilizatorilor de tehnologie din cadrul businessului și creșterea gradului de engagement al angajaților în relația cu departamentul de HR, companiile pot crește nivelul de digitalizare și dezvoltare - obținând, astfel, rezultate net superioare,” adaugă Alexandra Peligrad.


Ebook-ul Digitalizarea ca punct de pornire pentru schimbarea în HR, primul ebook lansat de Smartree HR Tech, dedicat profesioniștilor din HR, poate fi descărcat de aici.


Citește toate detaliile în comunicatul de presă publicat pe Business Review.

Commenti


bottom of page