top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Studiu Mindspace: 82% dintre angajați se așteaptă ca angajatorii să susțină work-life balance

Un sondaj realizat Mindspace, furnizorul global de spații de lucru flexibile, dezvăluie schimbări în atitudinea angajaților față de echilibrul dintre viața profesională și cea personală, precum și frustrările legate de locul de muncă.


Conan PR anunță rezultatele celui mai recent studiu derulat de Mindspace, furnizor global de spații de lucru flexibile. Raportul privind bunăstarea angajaților arată că surprinzător de mulți angajați, respectiv 9 din 10, consideră facilitățile și ofertele legate de bunăstare ca fiind critice atunci când aleg un loc de muncă, iar 82% se așteaptă să primească sprijin din partea angajatorilor pentru a-și menține echilibrul între viața profesională și cea personală.


Raportul explorează, de asemenea, cele mai semnificative moduri prin care angajații consideră că angajatorii ar trebui să le susțină bunăstarea generală. 43% dintre participanți au afirmat că beneficiul cu cel mai mare impact asupra bunăstării este programul de lucru flexibil. Alte beneficii menționate includ flexibilitatea spațiului de lucru (21%), mese sănătoase gratuite (24%), mai multe zile de concediu (33%), îmbunătățirea asigurării de sănătate (16%) și alte facilități, cum ar fi sălile de sport la locul de muncă.


La nivel local, studiul arată că 48% dintre români preferă programul de lucru flexibil, 43% își doresc mai multe zile de vacanță, 29% vor mese sănătoase gratuite, iar 25% vor îmbunătățirea asigurării de sănătate.


„Pentru că atât companiile mari, cât și cele mici își îndeamnă treptat angajații să revină la birou, acum este momentul pentru angajatori să reconsidere viitorul muncii, care să includă opțiuni flexibile de lucru în ceea ce privește programul și locația, și să pună mai mult accent pe beneficiile care îmbunătățesc bunăstarea angajaților", a declarat Dan Zakai, CEO și co-fondator al Mindspace.Citește toate detaliile în comunicatul de presă publicat pe Adevărul.

Kommentare


bottom of page