top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Tandem, rodul prieteniei cramelor Liliac și Castel Mimi, lansează un vin spumant

  • Tandem, rezultatul eforturilor a două crame din România și Republica Moldova, lansează un vin spumant;

  • Cele două crame se așteaptă la vânzarea a 20.000 de sticle de vin spumant Tandem în primul an;

  • Vinul spumant poate fi cumpărat atât online, de pe eMAG, Freshful by eMAG, AlcoolDiscount.ro și FineStore, cât și din lanțuri mari de magazine din România, cum ar fi Kaufland și Auchan.

Povestea din spatele colecției Tandem începe odată cu prietenia dintre managerii cramelor Liliac, din România, și Castel Mimi, din Republica Moldova, foști colegi de facultate care au decis să-și unească experiența și expertiza pentru a crea o colecție de vin premium care să simbolizeze prietenia și colaborarea. După 45.000 de sticle vândute în primul an de existență, colecției Tandem i se alătură un nou sortiment: un vin spumant alb.


Suntem bucuroși să vedem cum prietenia și pasiunea comună pentru vin au dat naștere unei colecții la care, după doar un an de existență, adăugăm deja un nou sortiment, vinul spumant alb, o expresie a eleganței și a calității pe care am construit-o împreună. Spumantul Tandem este versatil, fiind ideal pentru orice moment al zilei; la micul dejun, unde cu puțin suc de portocale devine un pahar perfect de Mimosa, la prânz sau cină cu preparate ușoare precum salată de creveți sau chiar la o seară de film”, declară Miron Radic, CEO-ul Cramei Liliac.Colaborarea noastră reprezintă o inițiativă strategică care reflectă viziunea noastră comună pentru calitate și inovație în industria vinicolă. Vinul spumant Tandem este un exemplu concret al sinergiei noastre și al angajamentului pentru excelență. Avem în plan și alte sortimente de vin pe care abia așteptăm să le facem cunoscute consumatorilor”, adaugă Adrian Trofim, General Manager Castel Mimi.


Citește toate detaliile în comunicatul de presă publicat pe Retail.ro.
Kommentare


bottom of page