top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

UiPath Foundation anunță programul educațional Caleidoscop

  • Caleidoscop este dedicat elevilor de liceu și le oferă acestora o experiență educațională complexă prin intermediul unei platforme digitale educaționale special dezvoltată în cadrul programului.

  • În plus, liceenii înscriși în program primesc o tabletă cu acces la internet și o bursă lunară pentru a-i sprijini să își continue studiile.

  • Programul susține 800 de elevi care provin din cele 82 de licee partenere și care au fost recomandați de către cei 170 de profesori parteneri.

  • Caleidoscop este prezent în orașele București și Cluj-Napoca, precum și în alte 18 județe din România.


UiPath Foundation, organizație non-guvernamentală care susține accesul la educație de calitate pentru copiii din comunități vulnerabile, anunță programul educațional Caleidoscop. Acest program este dedicat elevilor de liceu și are ca obiectiv să le ofere acestora o experiență educațională complexă prin intermediul unei platforme digitale educaționale special dezvoltată în cadrul programului. De asemenea, liceenii înscriși în program primesc o tabletă cu acces la internet și o bursă lunară pentru a-i sprijini să își continue studiile. Începând cu anul școlar 2022-2023, 800 de elevi au fost incluși în program - aceștia provin din cele 82 de licee partenere ale programului și au fost recomandați de către cei 170 de profesori parteneri.


Prin Caleidoscop, UiPath Foundation își propune să extindă impactul organizației și să ofere sprijin pentru cât mai mulți elevi de liceu prin noua platformă digitală educațională. Programul se aliniază strategiei fundației de a avea un impact pe termen lung și este complementar programului Salt Către Viitor, inițiat în 2019 și dedicat copiilor din clasele V-VII.


„Lansarea Caleidoscop reprezintă un pas important pentru misiunea noastră. Știm cât este de important să sprijinim acești 800 de liceeni în călătoria lor educațională oferindu-le instrumentele și resursele necesare pentru a-și atinge potențialul maxim”, declară Raluca Negulescu-Balaci, Directoare Executivă a UiPath Foundation. „Nu am fi reușit să demarăm programul fără susținerea liceelor partenere și a profesorilor parteneri. Suntem profund recunoscători pentru implicarea lor și ne propunem în continuare să avem, alături de ei, o abordare holistică și sustenabilă cu impact asupra întregii comunități - copii și tineri, părinți, licee și profesori”, adaugă Raluca Negulescu-Balaci.


Citește toate detaliile în comunicatul de presă publicat pe Green Start-up.ro.


Bình luận


bottom of page