top of page
Search
  • Writer's pictureConan PR

Lansarea Klarna în România

Klarna le spune „Bună” românilor cu serviciul de plată în rate fără dobândă „Pay in 3” și aplicația mobilă de shopping

  • Cu „Pay in 3” de la Klarna, românii își pot împărți acum achizițiile online în 3 plăți lunare fără dobândă;

  • În România, Klarna își propune să sprijine companiile în scalarea afacerilor, în același timp oferindu-le utilizatorilor opțiuni de plată flexibile și transparente;

  • 45% dintre români preferă un serviciu de plată în rate fără dobândă de tip Buy Now Pay Later, pentru achizițiile mai scumpe.

Conan PR a anunțat lansarea Klarna, rețeaua globală de plăți și destinația de cumpărături bazată pe inteligență artificială, pe piața din România și principalele servicii pe care aceasta urmează să le pună la dispoziția utilizatorilor.

Conan PR - Klarna Romania

Potrivit unui studiu de piață realizat de Klarna, 45% dintre români preferă un serviciu de plată în rate fără dobândă, de tipul Buy Now Pay Later, pentru achizițiile mai scumpe, în timp ce 54% dintre românii care folosesc internetul cred că noile tehnologii încurajează îmbunătățirea industriei financiare, printr-o transparență mai mare și servicii convenabile.


Așadar, începând cu 7 iunie, românii pot accesa serviciul de plată în rate „Pay in 3”, alături de aplicația mobilă Klarna, ambele garantând plăți rapide, sigure și eficiente. În ultimii doi ani, Klarna și-a extins prezența în Europa Centrală și de Est, cu branduri locale și internaționale care au integrat în business-urile lor serviciile de plată flexibile ale Klarna. Această integrare a sporit și mai mult un portofoliu deja impresionant al companiei de peste 500,000 de parteneri la nivel global. Toate acestea sunt posibile datorită ofertelor de plăți alternative ale Klarna, precum opțiunea „Pay in 3”, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și împărți plata în 3 rate fără dobândă și le oferă comercianților ocazia de a veni cu opțiuni de plată flexibile către clienți.


Citește toate detaliile în comunicatul de presă publicat pe Wall-Street.ro.




bottom of page